8 leggyakoribb téma

Hogyan segíthet a fekete berkenye a gyomor-és bélproblémákon?

2457
HOZZÁSZÓLÁS:

A fekete berkenye bogyói kutatásokkal is igazoltan képesek lehetnek segíteni az olyan gyomorproblémákon, mint a hasmenés vagy a gyomorfekély.fekete-berkenye-06

Ezt többek között egy 2004-ben végzett állattanulmány is alátámasztja, melyben megállapították, hogy a berkenyében lévő erős antioxidánsok gyomorvédő hatással rendelkeztek azoknál a patkányoknál, melyeket gyomorvérzéses tünetekkel kezeltek.

Ennek alapján a kutatók úgy vélik, hogy a fekete berkenye kitűnő természetes megoldás lehet a gyomorproblémák kezelésére, így a különféle fekélyeket is hatékonyan gyógyíthatja.

Az emésztést is javítja

Az arónia eredményesen csökkenti a gyomor és a bél görcseit, a fájdalmakat és gyulladásokat, s emellett javítja a gyomorhurut és a gyomorfekély állapotát is. Továbbá képes a hasmenéses állapotokat is igen hamar felszámolni.

A fekete berkenye nagymértékben támogatja májunk és epénk működését is, serkenti azok kiválasztási munkáját, valamint hozzájárul ahhoz, hogy a máj minél jobb hatékonysággal semlegesítse a méreganyagokat. 

Ezáltal a fekete berkenye természetes megoldást nyújthat a máj és az epe gyulladásaira és betegségeire, valamint jótékony hatású lehet az epekövességre és a sárgaságra is.

Kivételes képességek

Sőt, azt is sikerült bebizonyítania a kutatóknak, hogy a fekete berkenye támogatja a különféle mérgező nehézfémek és bizonyos radioaktív anyagok kiválasztását szervezetünkben. Emiatt pedig a Csernobilban történt nukleáris katasztrófát követően fekete berkenyét adtak a lakosságnak, hogy ezáltal csökkentsék a sugárfertőzés miatt kialakult tüneteket.

A fekete berkenye hozzájárulhat a belekben, a májban és a tüdőben létrejövő lipid oxidáció megakadályozásához is.

Tehát elmondható, hogy a fekete berkenye igen jótékony hatású a gyomor-és bélrendszer működésére nézve, s természetesen segíthet a különféle fekélyek és gyulladások kezelésében.

Ha szeretne még több hasznos információt olvasni a Fekete Berkenyéről és annak meggyőző egészségvédő hatásairól, akkor látogasson el a Fekete Berkenye Honlapjára, ahol mindent megtudhat erről a természetes gyógyító képességekkel megáldott gyümölcsről!

2457
HOZZÁSZÓLÁS:
loading...

Hozzászólások |

Összesen eddig
0

És te mit gondolsz erről?
Neked mi a véleményed a témáról?

Szólj hozzá

| Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
Válogatott készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

LoginElfelejtette jelszavát?
Regisztráció! [ bezár ]
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

Felhasználó létrehozása!Már regisztrált? Jelentkezzen be! [ bezár ]

Elfelejtette jelszavát?


[ bezár ]